Garage D.M.S. bvba

Kanaalweg 63
3980 Tessenderlo

Tel : 0477/42 46 56 
Fax : 013/31 11 69 

Carrosserie

CARROSSERIE

 

Smak!!! Paaltje niet gezien, een ferme bluts en de lak beschadigd. Wat nu?

Eenvoudig als je voor perfectie kiest en niet meer wil geconfronteerd worden met die tegenval. Kom langs, we zullen je een prijsofferte maken en herstellen de schade 'volgens het boekje.'

We zijn uitgerust om carrosserie herstellingen uit te voeren. Goed opgeleide krachten zorgen ervoor dat uw wagen in oorspronkelijke staat wordt omgetoverd. 

We vinden het zeer belangrijk dat uw wagen de beste zorgen krijgt. We streven naar een perfect resultaat. Een goede herstelling is immers ons visitekaartje. Kleurverschil is uit den boze, evenals roest en schuurkrassen. We vinden het zeer belangrijk dat uw wagen de beste zorgen krijgt. We streven naar een perfect resultaat. Een goede herstelling is immers ons visitekaartje. Kleurverschil is uit den boze, evenals roest en schuurkrassen. 

Originele onderdelen, maar ook niet-originele onderdelen kunnen gebruikt worden naar gelang uw vraag om de kosten te drukken. 

Uiteraard werken we met aandacht voor het milieu. Er wordt steeds gewerkt met voorzieningen om het milieu zo min mogelijk te belasten. 

Voor een bestek komt u best even langs, zodat we een correcte prijsopgave kunnen opstellen.

We garanderen vakmanschap in combinatie met goede prijzen!